/0f53ac35-b266-4bcb-a5b8-e993cf31484e.jpg

Hur hittar man motivation och styrka till att förändra sin livsstil?

Ja det är tyvärr det som kan vara svårt för de allra flesta. Man fortsätter leva som förr för att det är enklast så.🤔 Antingen hamnar du en livssituation som tvingar dig se över ditt liv eller också tar du själv tag i det innan det hinner gå så långt.😉 Det gäller att vara bestämd mot sig själv och få hjärnan att inse att här måste något göras, och den ända som kan göra det är " JAG SJÄLV ". När du kommit dit är du på väg, nu gäller det bara att låta tankar bli handling. 

När du sedan låter tåget börja rulla så vill du väl inte hoppa av det eller hur? 😉

Själv vet jag inte var min styrka kom ifrån.Men den fanns där inne någonstans fast jag inte trodde eller visste det. Och det är jag väldigt tacksam över idag. Och vet du? Jag tror din finns där också bara du bestämmer dig för att f.r.o.m NU ska jag låta min kropp få må bra. Slut på allt som jag medvetet kan undvika som skadar den och när du väl startat resan och ser resultat så vill du bara fortsätta framåt det lovar jag.

Att byta livsstil är inte alldeles lätt, många frestelser och annat lurar på vägen. Men för varje gång man avstår från dem är man ett steg närmare sitt mål. Och sen efter en tid känns det inte som att avstå så mycket, utan som något naturligt i ditt liv. Du vill inte ha det för du VET att du mår så mycket bättre utan.