/627e2965-ee43-4f7b-a7e9-00f0f5ccc493.jpg

Mät istället för stirra dig blind på vågen.

Ett vanligt måttband räcker gott.

Att hålla på att väga sig kan man göra men bara ibland. Det stressar och kan hämma din viktnedgång. Mät istället och känn efter på kläderna hur de sitter. Kroppen kan stå still på vågen men ändå blir du smalare. Den måste få chansen att forma om sig. Muskler och fett väger lika mycket ( 1 kg är alltid 1 kg ) men kan ändå påverka din kroppsform. Det beror hur fettet fördelar sig i kroppen. Låt det ta den tiden kroppen behöver. Ibland går det snabbt, ibland långsamt och ibland står det still i perioder för att sen ta fart igen. 

Med denna kosten blir det en naturlig viktnedgång och inte en "skynda på". Du kommer antagligen gå ner snabbt i början och sen går det långsammare.I början försvinner mycket överflödig vätska. Sen behöver kroppen tid att rätta sig in i ledet för att följa med, den ska formas om. Och ofta stoppar det av sig självt när den är lagom. 

Fortsätter du med livsstilen (vilket är meningen)så kommer den behålla den vikten som är lagom för dig. 

Du kommer förmodligen inte gå ner mer än du behöver utan stanna vid den vikt som passar din kropp. Det gäller bara att ha tålamod och inte ge efter så kommer du känna hur bra din kropp mår av en kost som gör dig stark, pigg och en kropp som är hälsan själv.😉